Kesän TOP 3 trendit

1. Virkatut ja reikäkuvioiset vaatteet

Erilaiset virkatut ja neulotut vaatteet, etenkin mekot kuuluvat tämän hetken kuumimpiin trendeihin. Virkatun mekon voi heittää vaikka uima-asun päälle tai yhdistää hameen ja topin kanssa siistimpää lopputulosta varten. Virkattuja vaatteita nähdään paljon myös festarityyleissä. Reikäkuvioiset vaatteet näyttävät upealta kesällä ihon pilkistäessä vaatteen alta.

2. Värit

Värikkäät vaatteet ovat tänäkin kesänä muodissa ja värejä näkee kaikissa eri vaatekappalaissa. Kirkkaat värit, kuten pinkki, oranssi ja vihreä ovat suosittuja kesän asuissa. Erityisesti värikkäät bleiserit ja jakut ovat vallanneet monet kaupat. Samaa väriä oleva bleiseri ja housut ovat toimiva valinta kesän juhliin tai miksei myös arkeen! Luovuutta voi käyttää myös yhdistämällä eri värejä keskenään. Esimerkiksi pinkin ja vihreän yhdistäminen samassa asussa toimii loistavasti!

3. Pellava

Pellava on kesän must-have materiaali sen vilpoisuuden, hengittävyyden ja mukavuuden ansiosta. Pellava näkyy monissa eri vaatteissa, kuten housuissa, paitapuseroissa ja mekoissa. Pellavavaatteita on myös helppo yhdistää ja stailata muiden vaatteiden kanssa. Pellava sopiin niin arkeen kuin juhlaan. Miehillä esimerkiksi pellavapaidan yhdistäminen siisteihin farkkuihin tai shortseihin toimii myös juhlissa. Pellavasta on tullut yhä suositumpi materiaali, ja pellavavaatteita löytyy useissa eri väreissä!

Ihanaa kesää FU:n tiimiltä <3

Syksyn 2023 Fashion Dinner tulossa pe 1.9., varaa paikkasi!