Mallivalmennuksen päätöstilaisuus Kenkäverossa kevät -23

Koko kevään 2023 jatkunut My Style Mallivalmennus on valmistanut tulevaan mallin työhön niin muotinäytöksiä kuin kuvauksia varten. Mallivalmennus huipentui Mikkelin Kenkäverossa, jossa valmennettavat pääsivät ensimmäistä kertaa yleisön eteen esittelemään itseään ja vaatteita päällään. Päivän kruunasi ihana auringonpaiste ja kesäsää.

Mallivalmennuksessa opitaan laajasti mallin työstä ja siihen sisältyy muun muassa lavaedustaminen ja oikeaoppinen kävely, poseeraukset sekä ihon, hiusten ja itsensä hoitamista/meikkausta. Joka syksy ja kevät aloittaa uusi mallivalmennusryhmä, joten jos itse kiinnostuit, pääset vielä mukaan!

Lue lisää Fashion Unitin nettisivuilta tästä.

Kenkävero on kaunis ja historiallinen puupappila Saimaan rannalla. Se on Mikkelin tunnetuimpia kohteita ja varsinkin kesäisin ihastuttava paikka puutarhoineen. Myös lampaat ja kanat asuttavat pihan kesällä.

Värikkäitä kesämekkoja ja vaatteita esiteltiin valmennettavien ja Fashion Unitin mallien päällä. Vaatteet ja asusteet tulivat Kenkäverolta ja Ruusa Design -brändiltä. 

Muotinäytöksen musiikista vastasi Fashion Unitin malli ja muusikko Matias Kangasniemi.

Jokaisen mallin kehittymistä on ollut ilo seurata. Malli tarvitsee hyvän itsetuntemuksen kameran ja yleisön edessä olemisessa - siitä onkin nyt jokaisella hieman enemmän kokemusta! Kenkäveron putiikki oli täynnä yleisöä, joka oli hengessä mukana sekä kannusti upeita valmennettavia. Koko valmennusryhmän ehdoton vahvuus oli heidän yhteishenki, jossa jokaista kannustettiin, kehuttiin ja autettiin. Tällaisessa ympäristössä syntyy aivan varmasti uusia hyvän itsetunnon omaavia malleja!

Päätöstilaisuuden lopuksi jaettiin jokaiselle todistus osallistumisesta aplodien kera. Kaikista löytyi uniikkeja ja persoonallisia puolia, jotka ovat rikkaus ja etu! Onnistumisista kehuttiin ja yhdessä katsottiin valmennettavien tuoreita portfoliokuvia. Päivä päättyi positiivisin mielin ja hymyissä suin. Kiitos kaikille keväästä ja onnistuneesta taipaleesta!

Kesän TOP 3 trendit