Tunnelma katossa Fashion Dinnerillä ke 8.5.!

Keskiviikkona 8.5 järjestettiin kevään Fashion Dinner -tapahtuma, joka oli kaikin puolin hyvin onnistunut. Mallit saivat esiintyä täydelle salille ja tunnelma oli katossa!

Tilaisuudessa nähtiin näyttävää muotia kotimaisilta design-brändeiltä sekä tämän kevään ja kesän trendejä kansainvälisiltä merkeiltä. 

Muodin lomassa saimme nauttia herkullisesta kolmen ruokalajin illallisesta, jonka oli loihtinut Toivolan Art Catering. Fashion Dinnerin kruunasi livemusiikki, kun Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää ihastuttivat vieraita upeilla lauluesityksillään. 

Kokonaisuudessan onnistunut ilta täynnä muotia, ruokaa ja yhdessä oloa! 

Suuri kiitos kaikille mukana olleille, yhdessä loimme upean ja ikimuistoisen tapahtuman!

Fashion Dinner järjestettiin toista kertaa tunnelmallisessa Vanhassa Pappilassa. Miljöönä Vanha Pappila on ravintola ja kulttuuritila, jossa yhdistyy paikan historia ja upeat makuelämykset. Tilat on sisustettu ajattomasti ja vanhaa taidetta voi ihailla esimerkiksi kattomaalauksista.

Fashion Dinnerin muotinäytöksessä nähtiin upeita värejä, kuoseja ja materiaaleja Fashion Unitin mallien päällä. Katso parhaat palat Fashion Dinneriltä täältä!

Muotipäivien yhteydessä 30.8. ja 31.8. järjestetään vuoden toiset Fashion Dinnerit, mukana Jukka Rintala ja Jorma Uotinen! Suosittelemme varaamaan liput pikimmiten!

Paikan Fashion Dinnerille voi varata sähköpostitse myynti@artcatering tai info@fashionunit.fi.Kevään 2024 trendit by Kauppakeskus Seppä