Muotipäivät by Fashion Unit

1.-3.9.2023 Toivolan piha

Olisiko kiinnostavaa nähdä muotia niin maailmalta kuin suomalaisilta suunnittelijoilta, kuunnella kiinnostavia ja inspiroivia paneelikeskusteluja, nauttia makuhermoja kutkuttavia ruokia, tehdä hyviä ja harkittuja ostoksia ja ennen kaikkea nauttia kiireettömästä ajasta kuvankauniissa miljöössä? 

Tätä kaikkea pääset kokemaan Muotipäivillä Toivolan Vanhalla Pihalla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. 

Päätapahtuma nähdään ja koetaan 1.-3.9.2023 Toivolan Vanhalla Pihalla. Syksyn trendejä esitellään perjantain Fall Fashion Trends -näytöksissä, jonka lisäksi lauantaina ja sunnuntaina lavan valtaa suomalaisten suunnittelijoiden Finnish Design -show. 

Ohjelmatarjotin on kattava, tule kokemaan ja näkemään kaikki tämä, tapahtumaan on vapaa pääsy! 

Lisäksi Muotipäivien yhteydessä järjestetään pe 1.9. Fashion Dinner -illallistapahtuma, jossa tarjoillaan nimensä mukaisesti muodikasta illallistamista. 

Lisätietoa Fashion Dinneristä

Katso fiiliksiä viime tapahtumasta!

Näytökset pe 1.9. 
klo 18 Fall Fashion Trends 
klo 20 Fall Fashion Trends

Näytökset la 2.9. 
klo 13 Finnish Design -näytös

Näytökset su 3.9.
klo 13 Finnish Design -näytös

Katso koko ohjelma

BOUTIQUE SQUARE & FINNISH DESIGN -SHOW 

Muotipäivät -tapahtuman la ja su 2.-3.9.2023 Toivolan Vanha Piha täyttyy kotimaisista brändeistä. Pop-up design-myymälät yhdessä Finnish Design -shown kanssa tarjoavat ainutlaatuisen kattauksen kotimaista osaamista.

Tapaa tekijät tuotteidensa takana ja kuule heidän tarinansa. Tee ostoksia Boutique Squaren putiikeista ja nauti Finnish Design -shown tarjoamista elämyksistä. 

Löydä vaatteita ja asusteita niin naisille, miehille kuin lapsille, koruja, lahjatavaroita, paperituotteita, sisustustuotteita ja paljon muuta.

Tervetuloa nauttimaan. 

Boutique Square avoinna la-su klo 11-16. 
Finnish Design -show la-su klo 13. 

Lisätietoa ohjelmasivullaTilaa uutiskirjeemme

Tiedotamme tarkemmin ohjelmasta tapahtuman lähetessä. Emme spämmää.