Fashion Unit

Fashion Unit on ainutlaatuinen muodin edelläkävijä, joka tarjoaa unohtamattomia elämyksiä ja yllätyksellisiä hetkiä jokaiselle. Tuotamme korkeatasoisia muotinäytöksiä ja -tapahtumia ympäri suomen. Toimintamme kasvaa ja kehittyy koko ajan, jonka johdosta tarjoamme aina uudenlaisia palveluja, tapahtumia, tyylitietoutta ja elämyksiä.

Perusarvomme on ”Yhdessä ja sydämellä ylitämme itsemme ja yllätämme muut – positiivisesti”, joka ohjaa kaikkea tekemistämme.

Fashion Unitin valmennukset sopivat kaikille ikään, kokoon ja elämäntilanteeseen katsomatta. My Style by Fashion Unit -valmennukset ja -stailaukset auttavat jokaista löytämään oman, persoonallisen tyylinsä, korostamaan parhaita puoliaan sekä kehittämään itseään ja vahvuuksiaan. My Style Tyylivalmennus tarjoaa mahdollisuuden elämän muutokseen sekä avaimet sisäisen ja ulkoisen kauneuden löytämiseen. My Style Mallivalmennus on paras ja nopein tapa edetä malliksi, sillä näin varmistamme kaikkien malliemme valmiudet ja ammattitaidot erilaisiin työtehtäviin. Kehittämään esiintymistaitojaan pääsee My Style Esiintymis- ja juontajavalmennuksessa.

Lue lisää Fashion Unitin valmennuksista!